Kursverksamhet

Jag planerar en Kurs i Cubase för”1″. nybörjare på Svenska. Kursen kommer att hållas live i lokal Mariefred. Eller Strängnäs. Ändring av tid och plats kommer att meddelas här på hemsidan.

Samt kurs i Cubase fortsättning “2.”

Samt kurs i Cubase fortsättning Avancerad, för den som vill lära sig mer. “3.”

Anmälan gör du på min Kontakt sida. Skriv kurs och numret på kursen. Ex . nybörjare 1. fortsättning 2. avancerad 3.När vi blivit några stycken börjar vi. Vi behöver vara minst 5 till 10 st deltagare

Till detta måste jag först boka en större lokal än min studio. Återkommer om detta.

Förutsättning! att du minst har en egen laptop med bra minne och ganska snabb Intel-I3 och I5 räcker inte Minst Intel I7 eller liknande. AMD Rysen fungerar. Appel vet jag inte.

Cubase finns i olika versioner! för Windovs / eller Appel(MAC) Den bästa versionen är fortfarande nr 12.

Ny version kommer då och då som en uppdatering som du köper.

(OBS! det går inte att flytta från Windows till Mac/appel eller tvärt om). Programmet köper du hos steinberg.com Programmet är identiskt lika för Windows och mac men du måste välja version som passar din dator när du köper eller uppdaterar.

En stor Hårddisk, är bra, annars kommer du att få problem! minst 500 Mb är bra .USB diskar är OK men välj en stöt tålig. Det är inte roligt om Din USB disk är av den gamla sorten som var mekanisk! när den faller i golvet, då fungerar den inte längre om du har otur. (det vet jag av erfarenhet) när flera veckors arbete bara är borta! Hörlurar med bra kvalité, är ett måste. Studio högtalare är bra som komplement, Men är väldigt dyra. Någon typ av keyboard är ett måste vid inspelning av Midi. Men behöver inte vara av värsta sorten, huvudsaken är att det går att ansluta med USB.

Alla ljud fonter du behöver finns i Cubase med ett insticks program som heter Hallion sonic 3 och följer med Cubase när du köper det. ett trum-program Groove agent SE finns att köpa som komplement. samt flera ljudfonter mm. hos Steinberg,com

Acustiska instrument är en klar fördel om du vill ha ett bra sound.

För att boka, klicka på mina tjänster och sedan på Boka här och berätta vad du vill boka, så återkommer jag till dig för vidare planering. Eller klicka på knappen.