Om Företaget

Det rätta namnet på min studio och mitt företag.

Det började i källaren i vårt radhus i Alby i Norra Botkyrka.

Med en avancerad dator och en begagnad studio mixer en studio mikrofon Behringer B2 av condensator typ, Den ger Transparant ljud, (Man hör alla fel) och ett avancerat data program avsett för att spela in och redigera musik! I en så kallad “DAW“,Audio workstation program. Som jag fått i födelsedags present av släkt och vänner när jag fyllde 50. “CUBASE “. Jag har nu många års erfarenhet av programmet som jag uppdaterat flera gånger från version 3.6 till 12. mixern är nu utbytt till en Behringer med USB anslutning. Vilket är perfekt när jag gör inspelningar på annan plats.

Så här ser huset ut i dag.

Då jag har skrivit musik och texter sedan jag var 15 år. Så var det naturligt för mig att börja med mina egna låtar.

När en av mina gamla musiker kompisar fyllde 50, så skrev jag flera låtar till så att det räckte till ett album på 10 låtar. med några roliga och satiriska texter om flera bandmedlemmar, som några av dem själva var med och sjöng in flera låtar. Bandet var “Paul Dennis”. 3 st av bandets album kommer i ny tappning (Remasterd) här på hemsidan så du kan lyssna och köpa det du tycker om.

Min fru och jag flyttade till vårt sommarhus nära Mariefred. Huset var litet, så när våra barn och gäster hälsade på blev det trångt. Så kan man inte ha det. Vi byggde ut. Min fru ritade utbyggnaden, sedan hjälptes vi åt att bygga. Det har tagit några år, men är snart klart. och jag fick ett rum i källaren för min studio. Mitt första uppdrag utanför studion blev i Mariefreds kyrka, när kyrkokören “Pax Mariae” firade sitt 100 års jubileums konsert, 2019. och sedan julkonserten samma år

Den absolut sämsta lokal att spela in musik på, är i en kyrka. Men jag antog utmaningen, som resulterade i ett fantastiskt lyckat resultat. Så det är inte lokalen som är orsak om något inte blir bra.

Ovan kan du se hur det blev. Huset blev dubbelt så stort som det var, fast i 3 plan. med stor altan. Perfekt på sommaren.

Bilden är Sommarstaden Mariefred med kyrkan i mitten tagen från Mälaren