top of page
DET HÄR ERBJUDER JAG

Inspelning, i min lilla studio (max 3 personer) mixning, Inspelning med portabel utrustning i din/er replokal! eller liknande för demo filer. Rensning av ljudfiler, Mixning, Mastering, Layouter.

Hjälp med texter, så den blir sjungbar, hjälp med att arrangera din musik, hjälp med pålägg  och mycket mer

INSPELNING

Inspelning Digitalt

Från 500 kr/tim

Inspelning i digital studio (Daw) går till på ett något annorlunda sätt än i en stor studio. Det finns  4 olika alternativ.

Alt 1. Endera spelas varje spår in separat. vare sig det gäller midi filer eller analoga instrument/Röster. Det gör att det tar något längre tid än vid inspelning med hel orkester samtidigt, Fördelen med denna metod är att allt inte måste göras på en gång vid ett tillfälle utan kan delas upp på flera tillfällen, Resultatet i slutändan blir bättre  då det blir mycket lättare att mixa och redigera  på alla tänkbara sätt.

Alternativ 2. Med linein för varje instrument med en kabel direkt i mixerbordet eller med varsin mikrofon. då spelas respektive instrument eller mikrofon in på ett eget digitalt spår vilket ger ett mycket bra resultat och är lätt att mixa. mitt studioprogram "Cubase" klarar upp till 96 kanaler. Då finns möjlighet att enkelt lägg på ett instrument tex en gitarr till, ett piano, blåsinstrument med mera, ett "fill in"eller ett solo. eller sångstämmor

Alt 3. För att spela in ett helt band för en Demo går det att ordna med hjälp av er egen utrustning kompletterad med min, då blir det en inspelning i stereo som ej går att mixa om senare. (med avseende på volym och panorering) Däremot går det med ljudförbättrande plugin få till en mycket bra slutprodukt.

Alt 4.

.Allt som är inkopplat till min mixer!  Instrument med kabel och mikrofoner, spelas in på separata kanaler vid live inspelning.  Vid inspelning i kombination med min och er utrustning om ni har egna mikrofoner till trummor och sång bör det bli en mycket bra inspelning. Detta är inte den optimala lösningen då jag linar allt från er mixer till min. Den delen blir i stereo men kan inte mixas om senare. (varje spår för sig) gällande volym och panorering. Trummorna, kan inte heller mixas sepatat/panoreras, senare. Med D-drum med egen mixer ger ett mycket Bra resultat  då i stereo och kan mixas om senare vid behov,

Alt 1 ger bästa resultat. Men tar längre tid och kostar mest.

Alt 4 ger det näst bästa resultatet och blir prisefektivt.

Beroende på om du är ensam eller Ni är en grupp avgör vilket alternativ som är bäst För dig/er samt viken kvalité du/ ni eftersträvar.

Med en kombination av Alt 2 & 3 blir en mycket bra lösning och en mycket bra slutprodukt.

Audio Mixing Pult

500 kr/timme

Soundboard
Recording Studio

Mixning 500 kr/tim

När vi har spelat in din/er musik så måste låten/låtarna Mixas, och alla spår med analogt ljud måste rensas från bi- ljud som  alltid blir vid inspelning med mikrofon. Nu är det dags för mixning.

Du kan även skicka in din låt som du själv spelst in med din Daw i separata audio kanaler eller lämna på en USB  sticka. Så gör jag mitt bästa för att din musik ska låta som de stora banden. Allt är möjligt med dagens teknik.

Du som spelat in midi vet att du kan byta soundet till något annat/instrument.

LAYOUT

450 Kr/tim

Med dina bilder och ideér kan vi skapa snygga konvolut till din CD

Audio Mixing Pult
LITE ANNAT SOM JAG PYSSLAR MED

GH Musikstudio erbjuder.

Hjälp med.

Rensning av audio filer uppkomna bi ljud  som blir  vid egen inspelning med din DAW.

Mixning av egen inspelad musik. Med DAW.

 Exempel! Cubase, Abelton live, Bitwig, Reason, studio One, FL  Studio, Pto tools, Magix, Max. Logic med flera

Du kan skicka din låt via mail eller på en USB sticka eller CD med original spår, eller lämna direkt till mig.

Jag skickar tillbaks den bearbetade filen för godkännande före mastering.

Jag rekommenderar Cubase  som jag har 22 års erfarenhet av.

Cubase  12, nytt under 2022.

 

Kurser i cubase.

 

Nybörjare.

 

Fortsättning avancerad!

 

Hjälp med arragemang av din/dina låtar. HJälp med pålägg. med lead gitarr, keyboard, stämsång, med mera.

Mastering till Radio ready.

Hjälp med texter som går att sjunga!

Hjälp med Konvolut till din Cd.

bottom of page