top of page
Göran12.jpg

Göran Holmström

Jag är född och uppvuxen Söderhamn i Hälsingland, redan som barn lockades jag av musik och att lära mig att spela något instrument. 

Mitt första instrument var ett Dragspel som jag fick av mina föräldrar när jag fyllde 10 år, det var okej i början men ingen fullträff. Det var ett Dragspel med tangenter som ett mini piano! Jag ville ju ha ett riktigt Dragspel med knappar, så det blev inte som jag tänkt mig. Jag blev senare intresserad av att spela gitarr! och äntligen på min 15-års dag fick jag min fösta Gitarr som jag fortfarande har kvar.

Samma år startade jag och två andra killar vårt första band med piano, trummor och gitarr, tiden gick och bandet växte. Till slut var vi ett helt band på fyra man. Vi började redan i det första bandet med stämsång, vilket har följt mig i alla år. Bandet bytte medlemmar och namn flera gånger men till slut så vi blev kända i Hälsingland med omnejd.

Vid 18 års ålder, efter yrkesutbildning blev jag erbjuden att spela på Heltid. Jag bytte band några gånger tills jag fick en dotter och slutade turnera för tillfället. Då träffade jag en granne som spelade bas i ett band som erbjöd mig att provspela, det blev succé! 

EN LITEN STUDIO MED STOR BREDD

Om du letar efter en professionell Musikstudio nära dig där du kan spela in din musik – då har du kommit rätt. Oavsett hur din vision ser ut så kan jag hjälpa dig att spela in med högsta kvalitet och fantastisk service. Från en första idé till den färdiga produkten, jag kan hjälpa och stödja genom hela processen. jag arbetar i nära samarbete med dig för att bättre förstå vad du vill och kan stå till ditt förfogande med det bästa inom inspelningsutrustning, instrument och studioutrymmen. Kom förbi och se hur ditt nästa inspelningsprojekt kan bli verklighet. eller kontakta mig på gh.studio@outlook.com

IMG_1614.JPG

Mitt företag

2004 - Alby Botkyrka

X - Mariefred

2021 - Mariefred

Jag startade 2004 i Alby i Botkyrka söder om Stockholm. Jag spelade in egen musik med Dansbandet Skip'z från Botkyrka där jag själv är medlem. Tre av oss är låt skrivare. Holmström. Eriksson.Söderlind. Som blev låtskrivartrion H.E.S.

Vi arbetar fortfarande i Studion , men har slutat Turnera. Se min hemsida www.skipz.se 

Jag planerar att släppa all vår musik i omgångar här på den här hemsidan. senare på andra medier.

Byggde egen studio....

Registrerade företaget GH Studio....

bottom of page