top of page

Företaget

När jag fyllde jämt ett år fick jag i present av släkt och vänner, ett data program för att spela in musik, "Cubase" 3.6  Jag är nu uppe i version 12.

Jag började nere i Källaren i vårt hus i Alby i norra Botkyrka med att spela in mina egen komponerade låtar. Fortsatte senare med de andra två medlemmarna i Skip'z. Som också var låtskrivare, med deras musik. Göran Holmström, Lars Olov Eriksson. Rolf Söderlind. Därav låtskrivartrion. H.E.S. Jag och min fru Flyttade till vår sommarstuga i Mariefred som vi snart insåg att de var för liten, vi byggde om och till, jag fick då ett eget rum i källaren för min utrustning,

Nu kunde arbetet ta fart på riktigt, med att bearbeta all vår inspelade musik, mixa om, mastrera till Radio ready. Jag arbetar idag med Cubase 12 som är de senaste versionen.Jag har nu samlat på mig låtar för ca 10 färdiga album.

10 st album med helt egen musik. 

Så Hösten 2021 startade jag företaget GH Studio. Arbetet med att bearbeta alla inspelade låtar fortsätter tills jag kan lägga ut all vår musik,till försäljning, först på den här sidan, och senare på Spotify med flera sighter. Paralellt med detta så sjunger min dotter i en Gospel kör. Sounding joy i Mälarhöjden. Kören har låtit ett annat företag att spela i 2 av deras konserter/inspelningar har jag blivit tilldelad digitalt via en USB sticka. bearbetningen av dessa konserter, har jag påbörjat men det kommer att ta en stund att få klart.då jag har mycket annat att göra samtidigt.

Så har det fortsatt.

Min fru sjunger i"Pax Mariae"  Mariefreds Kyrkokör, som skulle fira 100 år med en Jubileums konsert i Mariefreds Kyrka. En kyrka är nästan den sämsta lokal som man kan spela in musik i. Men jag antog utmaningen och tog med min nyanskaffade portabla utrustning till Kyrkan och hittade min plats under Predikstolen. Resultatet blev långt över förväntan. Så när det var dags för julkonserten samma år, (2019) så var jag på plats igen. Resultatet kommer att bli lyssningsbar, här på hemsidan. efter att jag hunnit mastrera och går givetvis att köpa och ladda ner efter att jag efter att du lyssnat och tycker om det du hör, detta gäller all musik som jag erbjuder här på min sida.

Mina uppdrag

Förutom min och mina vänners musik arbetar jag samtidigt med annan musik, ex remaster av album med andra band som jag medverkat i, Som inte går att köpa längre "Paul Dennis"  en del körmusik som ska mixas och mastreras.. Göra konvolut och arrangera musik åt artister och band.

Hjälp med sångtexter och mycket annat.

Vision

Min vision är att på sikt kunna bygga ut min studio så att hela band får plats

Och att hjälpa nya artister och låtskrivare med sin första inspelning. Att komma in på ett skivbolag utan att gå bakvägen är näst intill omöjligt. Vi i Skip'z har försökt.

Jag kan med hjälp av min långa erfarenhet av Svenskt musikliv. Vi har musik på Spotify med flera ställen.

bottom of page