0709158651 goran-holmstrom@outlook.com 09:00-17:00 Måndag-Fredag

Din närmaste ljudstudio

Välkommen till min Studio och Butik.

Spelar in perfekt ljud på digitala spår, här i studion, eller på annan plats, som passar dig.

Försäljning av (Nedladdningsbar) ny musik , av dansbandet Skip’z! ej tidigare utgiven. skriven och framförd av Dansbandet Skip’z ursprung Botkyrka verksamt i 25 år.

Remastrad musik från album med band där jag själv medverkade(Paul Dennis, 3 st album).

Kommande kurser i musikprogrammet CUBASE(DAW) Se bilden nedan. Programmet kan hantera upp till 96 spår. Midi och wav. Inspelning, mixning. och Mastering

Behöver du hjälp med något, Texter, harmonisering, arrangemang, Produktion, Layout för din CD, publicering av din musik, försäljning, Marknadsföring. you name it! Jag har över 50 års erfarenhet som musiker och sångare, låtskrivare samt studioarbete. Låt dig inte skrämmas av att min studio är liten till Ytan. för kunskapen är stor och det är den som ger ett fantastiskt slutresultat. Lyssna gärna på vår musik.

Gå längst ner på sidan så hittar du en Demolåt.

Vill du köpa en låt eller flera, så går det bra. i min butik.

eller vill du spela in din egen låt! Då ordnar vi det. Hör av dig å min kontaktsida.

Om du själv har spelat in en låt eller Flera låtar och vill ha dem mixade och Mastrade, så kan du skicka digitalt samlade wav filer eller på en USB sticka, så fixar jag resten. Samlade wav filer. om du jobbar med cubase så skickar du cpr filerna. Hör av dig.

Min studio är liten till ytan, men försedd med den senate utrustningen då jag kan kombinera min stationära dator med en laptop, som gör min studio portabel och kan utföra vissa moment på annan plats. då studion endast rymmer 3 personer samtidigt. Flera skärmar gör det möjligt att lägga upp “Plugins” som jag använder vid mixning. Då blir det lättare att hantera.

Jag arbetar med en “DAW”! “CUBASE 12” Digital Workstation Program ett databaserat verktyg för inspelning och redigering av musik. då behövs inte en stor lokal.

Flera acustiska gitarrer och en tvärflöjt, Tenorsaxofon, Dragspel med mera

Ett litet smakprov. Lars Olov Erikssons! En liten kyss. från skip’z album 1. i serien “Musik för vuxna”. Om du tycker om det här ! gå vidare till butiken och lyssna på mer. och du kommer att kunna köpa ned-laddningsbara låtar på Mp3 eller wav. OBS! All musik är inte riktigt klart ännu. Eftersom jag samtidigt arbetar med den här hemsidan. Klicka 2 gånger på pilen om du vill lyssna.

1 thought on “Din närmaste ljudstudio”

  1. Min sida är ännu inte riktigt klar. så försäljningen är inte aktiverad men återkom gärna om några veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla bilder och övrigt material på den här sidan är mina och är inte tillåtet att kopiera använda eller sprida. att rekommendera den här sidan är tillåtet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.